• Tweedehands boeken
  • Gratis verzending (NL) vanaf €30,-
  • Altijd gratis bezorging in Dalfsen
Home » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ontvang ik het exemplaar dat ik op de foto zie?

Ja, bij De Boekonthouder ontvangt u altijd het boek dat u op de foto ziet. Van ieder boek dat in de webshop wordt aangeboden wordt een aparte foto en beschrijving van het boek gemaakt. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen, maar ook regelmatig dezelfde dag nog verzonden. De verzendingen vinden plaats op dinsdag t/m zaterdag. 

Met welke vervoerder worden de boeken verzonden?

De boeken worden verzonden via DPD. Het is dan ook mogelijk om een DPD-afhaalpunt bij u in de buurt uit te kiezen als afleveradres. 

Hoe hoog zijn de verzendkosten binnen Nederland?

De verzendkosten bedragen per bestelling €4,50. Bestellingen vanaf € 30,- worden binnen Nederland gratis verzonden. Mocht u boeken retour willen zenden, dan komt dit aanbod te vervallen en worden de verzendkosten alsnog verrekend met het retour te betalen bedrag. Ook de verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Dit is om te voorkomen dat mensen net meer dan 30 euro bestellen om geen verzendkosten te hoeven betalen en vervolgens een deel terugsturen. 

Verzending binnen Dalfsen (dorp) is altijd gratis! 

Is het ook mogelijk om vanuit België of Duitsland boeken te bestellen?

Ja dat is zeker mogelijk. Kies bij de betaling dan voor 'Vooraf overmaken'. De verzendkosten naar zowel België als Duitsland bedragen op dit moment €10,- per bestelling. Bij bestellingen vanaf €50,- is de verzending gratis. 

Kan ik een boek ook persoonlijk afhalen?

Ja in overleg kunt u een bestelling ook af komen halen in Dalfsen. Geef dit dan aan in de winkelwagen bij 'Verzendkosten bepalen'. Er zal met u contact op worden genomen om een afhaalmoment te plannen. 

Wordt mijn bestelling goed ingepakt?

Ja, alle boeken worden verpakt in lucht-enveloppen zodat de boeken beschermt zijn tijdens de verzending. Het is immers in ieders belang dat u tevreden bent met het boek dat u heeft besteld en wellicht terugkomt. Voor grotere bestellingen wordt een passende verpakking gezocht. 

Zijn alle getoonde boeken leverbaar?

Alle boeken die in de webshop staan vermeld zijn direct leverbaar. Mocht het voorkomen dat het boek onverhoopt toch niet leverbaar is of als blijkt dat de staat van het boek toch anders is dan vermeld, wordt er contact met u opgenomen en direct het betaalde bedrag teruggestort. 

Wat is het retourbeleid van De Boekonthouder?

Voor het retourbeleid verwijs ik u door naar onze algemene voorwaarden.