• Tweedehands boeken
  • Gratis verzending (NL) vanaf €30,-
  • Altijd gratis bezorging in Dalfsen

Levertijd en verzendkosten

Levertijd

Alle bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen na betaling bij DPD of PostNL voor verzending aangeboden; vaak zal dit zelfs dezelfde dag nog gebeuren. De boeken worden op dinsdag t/m zaterdag verzonden. 

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen binnen Nederland €4,50 per bestelling, ongeacht het aantal boeken dat wordt besteld. Bij bestellingen vanaf €30,-  is de verzending gratis. Voor bestellingen uit Dalfsen (dorp) worden geen verzendkosten berekend. Geeft u dan bij het afrekenen aan dat u de bestelling komt afhalen. Dan neem ik contact met u op om af te stemmen of u het af komt halen of dat ik het bij u thuis kom brengen. 

Voor verzendingen naar België en Duitsland bedragen de verzendkosten €10,- per bestelling. Bij bestellingen vanaf €50,- is de verzending gratis. 

Vervoerder

Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van de diensten van DPD en PostNL. Het is ook mogelijk om bij het afrekenen aan te geven dat u het bij een DPD-punt wil af komen halen. 

Afhalen in Dalfsen

Wilt u verzendkosten besparen dan is het ook mogelijk om de bestelling af te komen halen. U kunt bij het afrekenen aangeven dat u het wilt komen afhalen. Er worden dan geen verzendkosten berekend. Ik zal vervolgens contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.